Bulgarian English
Нови продукти ПДФ  Array Печат Array  Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 21 Януари 2011 10:43

Уважаеми клиенти,

Представяме Ви нашите най-нови продукти:

Краве масло "Милтекс" пергамин 0,125кг плочка

и

Краве масло "Милтекс" 82% 0,250кг

Създаването им е повлияно от засилващото се желание на потребителите в България, а и не само, да променят хранителните си навици към по здравословни. На база на нарастващото търсене на чисто и пълномаслено краве масло екипа на фирма "Милтекс-КК" ЕООД създаде за Вас тези два продукта, с идеята да Ви помогне във Вашето желание да се храните здравословно и пълноценно.

"Краве масло "Милтекс" пергамин 0,125кг плочка" създадохме за Вас с нестандартната за производсто на масло в България форма под формата на плочка. Нестандартната му форма го прави и изключително лесно съхраняем в хладилника на всяко домакинство, заемайки малко място, но пък предоставяйки неповторимото усещане да опитваш всеки ден качествено и хубаво краве масло.

"Краве масло "Милтекс" 82% 0,250кг" е маслото, от което се нуждае всяка домакиня и готвач. Неговата масленост го прави изключително подходящо както за готвене, така и за намазване. Пригответе своето любимо ястие с един наистина невероятен продукт и ще останете очаровани от неговия приятен вкус. Поднесен за закуска с току що препечени филийки, ще достави на Вас и Вашето семейство удоволствието на една малка закуска в английски стил.

Търсете в по-добрите магазини!

"Млечни продукти за Вашият изтънчен вкус"